Firefox

Löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 5 månader sedan.
Skapare
clabo48
Deltagare

Jag har uppdaterat från win7 till win10 på min fasta dator och från 8.2 till 10 på min bärbara. På min fasta dator så frågar den varje gång jag startar om den skall behålla startsidan eller ta en som den föreslår men detta förekommer aldrig på min bärbara laptop. Jag går in på inställningar och talar om att jag vill ha min startsida och att den skall öppna de flikar jag hade uppe senast. Detta sker varje gång. Det sker även när jag har uppr till ec swedbank och vill öppna värdepappersprogrammet som då öppnar en särskild firefoxsida. Det finns ingen sparaknapp när jag ändrat till vad jag vill i inställningar. Hur får jag Firefox att fatta att jag inte vill byta startsida varje gång jag öppnar Firefox?


clabo48
Deltagare

    Bifogar fil så ni får se vad jag pratar om.

    Baserat på bilden skulle jag gissa att själva Firefox är oskyldig. På bilden står det FromDocToPDF Toolbar, vilket får mig att tro att det är ett tillägg som heter något i stil med FromDocToPDF som är den skyldige. Om du har ett tillägg som passar in på den beskrivningen, testa att inaktivera det tillägget och se om det blir någon skillnad.
    Om du inte har något sådant tillägg skulle det kunna annons-/sabotageprogam som orsakar beteendet. I så fall kan du behöva ladda hem, installera och uppdatera Malwarebytes’ Anti-Malware från Fördelszonen, och därefter starta datorn i felsäkert läge för att göra en komplett genomsökning av systemet.


    clabo48
    Deltagare

      Tack för tipset! Det ni sa stämde och det verkar som om frågandet försvann. Jag är oerhört tacksam för den hjöp jag fått av er nu och tidigare vilket gör att jag fortsätter som prenumerant. Prenumerationen verkar vara som en försäkring vilket tacksamt noteras för mig som inte är så bevandrad i desa frågor.

      Ett nöje att hjälpa till, och det var skönt att det löste sig. Plus att jag tycker att du ska ge dig själv en klapp på axeln också, det hade varit mycket stökigare att lösa om du inte hade lagt upp bilden.

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.