Går inte att se egna filmer i W 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 5 månader sedan.
Skapare
lennart.andersson38
Medlem

1. Jag har spelat in filmer med min mobil som kunde ses i Windows 7 men i Windows 10 fungerar det inte blir bara en svart bild. Ljudet går fram.  Jag har ställt frågan till Windows Community men deras svar löste inte problemet. Försökte bifoga film till min fråga men det fungerade tydligen inte.

2. En annan fråga rörande W 10. När man i W 7 ville skriva ut en sida var det så lätt att högerklicka. i  W 10 måste man klicka på de tre prickarna för att få upp menyn.

1. Det låter som att det program du använder för att titta på filmerna saknar ett codec för att kunna visa filmen, och att det fungerar på din Windows 7-dator för att codec finns installerat på den datorn. Vilket program är det du använder, och har du testat att använda VideoLAN VLC (https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CC8QFjADahUKEwixz6Oi6YPJAhXBDywKHTnpArA&url=http%3A%2F%2Fwww.videolan.org%2F&usg=AFQjCNExX0uV_WKftB_f1NCr9Tkgks96_g)? Det programmet brukar kunna spela upp nästan vad som helst.

2. Det beror på vad du vill skriva ut och varifrån du vill skriva ut det. Om du befinner dig i Utforskaren brukar det räcka att högerklicka på filen för att kunna välja att skriva ut den, givetvis på villkor att det är en utskrivbar fil som till exempel en bild, textdokument, Excel-ark och så vidare.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.