Glömt mitt lösenord Windows 7

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 9 månader sedan.
Skapare
Ankan35
Medlem

Jag har har glömt mitt lösenord till min stationära HP-dator med windows 7. Hur gör jag för att kunna använda den igen och uppgradera till Windows 10 medans det är gratis?

 

Det finns några sätt, låt oss hoppas att något av dem fungerar för dig:

1. Logga in med ett annat administratörskonto på datorn och sätt ett nytt lösenord på ditt konto.

2. Använd disken som du förhoppningsvis skapade i förväg med hjälp av Windows 7-verktyget Skapa en disk för återställning av lösenord.

3. På inloggningsskärmen, studera ledstråden för lösenordet som du förhoppningsvis skrev in när du skapade kontot och bestämde lösenord.

 


Ankan35
Medlem

    Det finns inget annat administratörskonto på datorn. jag har ingen ”skapa en disket för återställning av lösenordet”. när jag slog in fel lösenord så kom det upp en ruta där jag skulle återställa lösenordet men först måste jag skapa en CD för att återställa lösenordet. Hur när jag inte kommer in i datorn?  PC-tidningen svarade 2012- 12-03  Med PC Login Now kan du nollställa ditt lösenord. Det är gratis och kan hämtas här: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/gr/pcloginnow.htm men enligt den sidan tillhandahåller inte det programmet om jag fattat det rätt? Hjälp vad gör jag jag är inte så kunnig på datorer, jag vill bara att de skall fungera. 

    Det låter som att utsikterna tyvärr inte är speciellt goda. Om det inte går att komma åt något administratörskonto går det inte heller att komma åt det inbyggda administratörskontot, så då är den vägen stängd. Återställningsskivan kan bara skapas när man har tillgång till sitt konto, så om du inte har skapat någon är inte det någon lösning som går att använda. Det stämmer dessutom som du säger att PC Login Now inte längre finns.

    Det finns en del hackarverktyg som säger sig kunna plocka fram alternativt sätta ett nytt lösenord till Windows 7-konton, men jag vågar helt enkelt inte rekommendera att något sådant används eftersom man aldrig vet vare sig om de fungerar eller om de gör något mer än vad som sägs.

    Om du inte kan komma på vad du redan har för lösenord, återstår bara att installera om Windows från grunden.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.