Gröna bockar i bilder i utforskaren

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 3 månader sedan.
Skapare
KlasAnjou
Åskådare

Jag får gröna bockar i hörnen på mina bildikoner i utforskaren. Se bifogad skärmbildsklipp. Har haft det väldigt länge så det kan vara ett mycket gammalt program som lägger till det. Jag har inget fotoalbumsprogram kvar utom Windows 10:s Foton, men de läggs ändå till alla nya bilder. Vad beror bockarna på och hur blir jag av med dem?

Klas Anjou


Harpäls

Harpäls

Bockarna är en bra sak, det betyder att filerna är synkroniserade mot ditt lagringsutrymme på internet. Om jag skulle gissa är bildmappen inställd på att synkroniseras mot din OneDrive, och bockarna visar att filerna är överförda och skyddade.


bgjo
Deltagare

    Jag skulle tro att du använder Norton Antivirusprogram och att detta indikerar att filerna är säkerhetskopierade till Nortons molntjänst(?). Bockarna verkar i alla fall inte likna de som används av OneDrive, vilka är cirkulära.

    Skarpsynt, bgjo. Det verkar som att du har rätt, den gröna markeringen är i varje fall väldigt lik den som Norton använder.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.