Group Policy Client

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 5 månader sedan.
Skapare
svala09
Deltagare

Det händer då och då att jag vid uppstart får meddelande om att ”Group Policy Client” saknas, vilket bl.a. innebär att uppkopplingen för Windows Live Mail inte fungerar. Vad kan detta bero på? Jag använder Windows 10.

svala09

 

Om du väntar några minuter, fungerar Live Mail då?

Det kan vara en rad olika saker och sällan något enkelt eller trevligt. Om man har varit inne och ändrat hur datorn ska starta (till exempel genom att fördröja uppstarten av vissa tjänster för att försöka få datorn att starta snabbare) kan det påverka hur och när program får tillgång till internet. Om datorn startar från viloläge kan det vara så att datorn inte är fullständigt kompatibelt med den funktionen, vilket kan innebära att en del tjänster aldrig startar som de ska efter viloläget. det kan till och med vara så pass allvarligt att delar av användarprofilen har skadats, och då blir det så pass stökigt att jag rekommenderar att du använder Windows 10-appen Kontakta support för att ta kontakt med Microsofts egna tekniker.


svala09
Deltagare

    Nej, Windows Live Mail ville inte starta upp efter att jag väntat en stund. Det blev omstart och då gick det i de allra flesta fall OK. Däremot tror jag att din förklaring ovan träffar rätt och det betyder att man egentligen inte ska mixtra så mycket …

    I mitt fall inträffade det märkliga att sedan jag kopplat bredbandskabeln i ett nytt uttag på routern så har problemet inte visat sig. Också lite märkligt, kan tyckas!

    svala09

    Datorer kan vara märkliga ibland. Huvudsaken är att det fungerar, och dyker det upp igen får vi gräva vidare.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.