hjälp epost i windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 6 månader sedan.
Skapare
hv1971775155
Åskådare

hej har köpt ny dator har med windows 10 har haft windows vista i många år.

jag har regelbundet sparat viktig epost i winmail som html till min portabla hårddisk.mäste vara html går inte med eml,hårddisken accepterar inte eml.

nu ser jag att det inte går att spara email i windows 10.vad gör jag ,finns det program som fixar saken ,går det att använda winmail i windows 10.snälla hjälp.

dessutom har winmail en bra funktion för skräppost ,får mycket sånt

hur blockerar jag skräppost i windows 10

tacksam för snabb hjälp

 

I takt med att e-posttjänsterna ha moderniserats är det inte längre meningen att e-post ska lagras lokalt, utan att e-post lagras online och synkronieras med den eller alla de enheter där man använder e-post. Om detta fungerar eller inte är dock avhängt på vilken e-posttjänst du använder, men om du använder en modern och kompetent som exempelvis Outlook.com eller Gmail är det inga problem att synkronisera sin e-post.

E-post-appen i Windows är väldigt grundläggande i sin funktionalitet och har inte något stöd för skräppost. För att få den typen av funktioner behöver du kraftfullare program som Outlook, Thunderbird, Live Mail, et cetera.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.