Högerklicka på skrivbordet

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 3 månader sedan.
Skapare
user-572615
Åskådare

Har fått problem med att högerklicka på skrivbordet. Det fungerar perfekt om jag klickar på en mapp men inte om jag klickar på ett tomt ställe, då jobbas det i flera minuter innan något händer. Lika om jag kopierar något och vill klistra in på skrivbordet då tar det mycket lång tid innan något händer. Har sökt svar på nätet och fick tips att via kommandotolken som administratör skriva sfc/scannow och trycka enter det fungerade sen skulle jag skriva 1 DISM/Online/Cleanup-image/Checkhealt  2 DISM.exe/Online/Cleanup-image/Scanhealth  3 DISM.exe/Online/Cleanup-image/Restorehealth inget av detta fungerade.  1,2 och 3 gick ej att starta.  Känner mig ganska uppgiven nu och vet inte vad jag skall göra. Förut när jag högerklickat har det kommit upp en ruta med olika val omedelbart men nu dröjer det flera minuter och under tiden kan jag inte göra något på skrivbordet. Jag harWindows 10  20H2 . Tacksam för tips om det finns några.

Om du skrev exakt exakt som du gjorde här på punkt 1, 2 och 3 så fungerade det inte eftersom det saknas mellanslag. Det ska till exempel står DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth, det ska med andra ord vara ett mellanslag före varje /-tecken.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.