Hur byter jag inloggnings bakgrundsbilden?

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 9 månader sedan.
Skapare Airborne Frog
Airborne Frog
Deltagare

Hej!

Hur byter jag ut den urfula (är snäll här) Windows bakgrundsbilden vid inloggningen av W 10? Ja jag vet att det är en småsak, men den är ful och som admin på min egna dator, trodde jag att jag hade fullständiga rättigheter att ändra bäst 17 jag ville, men nix, denna bild kan jag göra nada med, för jag har inte de rättigheterna enligt Windows. WTF(-ingal Ohlsson)?? P.S. För att undvika missförstånd,det är bilden som ligger i C:WindowsWebWallpaperWindows (img0.jpg), jag talar om.    D.S.

Jag tror att det kan vara så enkelt att du har råkat leta efter fel inställning, om det är den skärmen jag tror att du menar så heter den låsskärm och inte något med inloggning. Om du söker efter och startar Låsskärmsinställningar, är det den bilden du ser när du ska logga in?

Airborne Frog
Airborne Frog
Deltagare

    För att se till så att vi är på samma sida, detta är bilden jag menar (se bild), borde kanske ha ”klistrat in” den när jag ställde frågan – sorry, och om jag inte missminner mig dök den upp efter att jag loggat in och medan jag hälsades välkommen (har en, lika tråkig, färg nu istället).

    Det står ”Show Windows background picture on the sign-in screen” (sorry, har engelsk/amerikansk Windows version), nästan längst ner på Lock Screen (Låsskärmsinställningar), med en on-off ”knapp”. Men som jag sa, det är en små sak – även om jag samtidigt kan tycka det är lite fånigt av Microsoft att ”låsa” en bild, även för en klåfingrig admin, den kan ju knappast vara livsviktig för att windows ska fungera.

    Finns det en lösning så får ni gärna dela med er av den, annars glömmer vi det hela.

    Trevlig Helg!

    Aha, nu tror jag att jag hänger med i svängarna, det är skärmen med själva inloggningsrutan du tänker på som visar själva inloggningsrutan? I så fall har du helt rätt, det går inte att ändra bild utan att använda tredjepartsprogram och hacka systemet (vilket jag av uppenbar anledning inte rekommenderar). Extremt tramsigt av Microsoft att inte ge möjligheten att ändra även den bilden, och vi får hoppas att de introducerar möjligheten i jätteuppdateringen som ska komma den 2 augusti.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.