Inga uppdateringar

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 8 månader sedan.
Skapare
anjos3
Deltagare

Jag har en bärbar med Win8 förinstallerat, 1,5 år gammal. Har aldrig kunnat installera appar. Lite irriterande men jag behöver inga spel. Vad värre är att Windows update aldrig har fungerat. När jag ibland såg att det fanns över 20 viktiga har uppdaterad manuellt men har aldrig lyckats att få med alla. Den har aldrig visat hur mycket som installerats, den gick bara i en evighetsloop. Nu har även den manuella uppdateringen helt slutat att fungera. 
Har också med jämna mellanrum fått erbjudande om att uppgradera till 8.1 men där händer jo heller ingenting. Skulle gärna vilja uppgradera till 10, har försökt via appen men det händer som sagt ingenting. Efter 2 timmar säger den fortfarande att den installerar. Skulle det hjälpa att med Windows verktyget ladda ner 10 till ett USB-minne?
Jag har ett trådlöst bredband som fungerar fint i alla andra sammanhang. 

Jag tror att det bästa är om vi koncentrerar oss på att få Windows Update att fungera, då tror jag att mycket kommer att reda ut sig automagiskt tack vare uppdateringarna.

Har du testat Microsofts program för ändamålet?
http://support.microsoft.com/mats/windows_update/sv

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.