Install av Appleprogram i Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 4 månader sedan.
Skapare
kalix1
Deltagare

Hej.

 

Jag kör Windows 10 Home 64 bitar och jag kan inte installera Appleprogramvara på datorn. När jag kör installationen av Itunes så startar den och installerar:

”Apple mobile device support (x64)”

”Apple programstöd (32 bit)”

”Apple programstöd (64 bit)”

”Bonjour (64 bit)”

 

När programmet sedan skall konfigureras får jag följande:

 

Ett problem har uppstått med Windows Installer-paketet. Ett program som krävs för den här installationen kunde inte köras. Kontakta supportpersonal eller paketets leverantör”.

 

jag har avinstallerat allt igen och kört en ny installation men det blir samma sak !

 

MVH

kalix1

 

 

 

När du installerar programmet, har du testat att högerklicka på installationsfilen och valt Kör som administratör?


kalix1
Deltagare

    Jag har även testat att köra som Administratör men det fungerar inte !

    //kalix1

     

    En del andra har kommit fram till att det fungerar om de fullständigt stänger av antivirus innan installationen påbörjas. Det kan vara värt att testa, men jag rfekommenderar att ha antiviruset avstängt så kort tid som möjligt.


    kalix1
    Deltagare

      Testat med att stänga av antivirusprogrammet men det fungerar inte ! Testat med att ta bort och göra om installationen. Det installeras vissa delar men när konfigurationen skall göras så blir det fel.

      //kalix1

      Det låter som att du kan behöva kontakta Apples support angående detta. Jag har undersökt detas support och de nämner ingenting nyare än Windows 7, så de får sätta personal på att läsa det i stället. https://expresslane.apple.com/

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.