Kan inte göra Disk/Partition backup

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
Bellet205
Åskådare

Hej! Jag har en stationär Dell dator med två hårddiskar, en SSD disk C på 222GB med operativsystemet installerat och en vanlig hårddisk D på 1,8TB med bl.a mina bilder installerat. Först körde jag en Disk/Partition på min D disk med programmet EaseUS Todo Backup 11.5 och allt fungerade bra. Efter detta körde jag en Disk/Partition backup på C disken med samma program. Jag har kört denna Disk/Partition två gånger och det funkar inte. Programmet set ut att fungera bra men när det skall avsluta med några minuter kvar ca 5 min står den och bara tuggar hela natten. Jag körde ett städ program från WahAndGo för några månader sedan och kanske städade programmet för grundligt. Jag har idag gjort en ny analys av hårddiskarna men jag vågar inte städa eftersom det kanske tar bort för mycket. Något har hänt men vad? Finns det något program som kan åtgärda problemet?

En annan fråga, jag har klickat i rutan för att få ett meddelade på e-post när det kommer ett svar på min fråga men det har inte fungerat på en tidigare fråga.

Försöker du göra en disk- eller partitionbackup?


Bellet205
Åskådare

    Enl. manualen till programmet kan man göra olika backupper i EaseUS Todo Backup 11.5. Ni hade en artikel i PC-Tidningen 14/2016  version 9.1 där ni redogör för detta program. Jag får uppfattningen att man kan göra en Disk/Partition Backup. Det står i förklaringen ruta 2 ”ta backup av hela hårddisken med alla partitioner”. Jag kanske feltolkar denna mening.

    Det beror på hur du har tolkat den, men säkerhetskopian som ska göras ska omfatta disken och inte partitioner (eftersom om man kopierar hela disken får man med alla partitioner).

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.