Kommer ej in i datorn efter uppdatering till win 10 20H2

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år sedan.
Skapare
[email protected]
Deltagare

Jag har en Samsung Notebook NP 915S Quad Core processor. Windows update har inte själv klarat av att uppgradera datorn sedan version 1909. Felmeddelande 0x80004002. Jag har provat att köra felsökning på Win update utan resultat. Då hämtade jag hem: Windows10Upgrade9252-52.exe från PC-tidningen. Programmet kollade först datorn och allt verkade OK. Installationen pågick under en stor del av kvällen och slutligen kom rutan upp med meddelandet: Misslyckad installation win 10. När jag sedan skulle starta om datorn kommer följande skärmar upp. 1. Samsunglogga som vid uppstart. 2. Försöker återställa installationen. 3. Ångrar ändringar som gjorts på din dator. Sedan ser man en snabb glimt av kommandotolkrutan. Detta rullar om och om igen i snabb takt. Datorn fick stå på hela natten men inget annat resultat.

Nu kommer jag inte in i datorn för att kunna göra någonting. Med F10 kommer jag in och kan välja: Windows Boot Manager och då startar datorn om med tidigare beskrivna problem, eller det andra valbara: Enter Set Up och då kommer jag in i Biosen. I denna finns inget att göra så att jag kommer in i windows/datorn.

Min fråga blir då: Vad kan jag göra för att komma in i datorn så att jag kan göra någon form av återställning eller en ominstallation?

/Bernt Nordgren

Eventuellt hade det enklaste varit att försöka fixa det ursprungliga felmeddelandet som brukar uppstå vid defekta nedladdningar av uppdateringar, men det är en annan historia.

Testa att använda Microsofts verktyg för att skapa ett USB-minne med Windows 10 och att sedan starta från det minnet för att försöka reparera Windows.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.