Memory management

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 5 månader sedan.
Skapare
hviktor
Medlem

Allt oftare vid uppstart blir det en blåskärm med lite text som meddelar att ett fel har uppstått och datorn får startas om och information kan fås senare på ”memory management”.  Allt där är ju på engelska, som jag inte kan, och Googles översättningar får jag inget ut av.

Vad rör det sig om och kan man göra något åt det?  Jag har Windows 10 

 

Utan att ha läst informationen på blåskärmen tycker jag att det låter som att det är fel på någon av de fysiska minneskapslarna i datorn. Testa att söka efte roch starta Windows Minnesdiagnostik och följ instruktionerna i det verktyget så kan du kontrollera den saken.


hviktor
Medlem

    Har kört denna minnesdiagnostik, men inga problem hittades.

    Man skulle ju få information om vad det rörde sig om på ”memory management”, men jag fattade då ingenting och tycker att den så kallade informationen var helt värdelös, kanske för att jag inte behärskar engelska,  Så problemet kvarstår!

    Utan det exakta felmeddelandet, inklusive eventuella felkoder, är det extramt svårt att peka på vad dte kan vara, men vi får arbeta oss framåt oss framåt och se vad vi hittar. Du har inte möjlighet att till exempel fotografera skärmen med en smartmobil när den visa blåskärmen och lägga upp bilden här så vi kan undersöka den?

     

    Minnesproblem kan även uppstå på grund av drivrutiner som är så inkompatibla med operativsystemet att det får det att krascha. Om du går in i enhetshanteraden (sök efter och starta Enhetshanteraren), visar den att det är problem med några av enheterna i datorn?

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.