microsoft kontoproblem

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 3 månader sedan.
Skapare
user-572615
Åskådare

Hur skall man bära sig åt för att få slut på tjatet om att åtgärda kontot konfiguera mm. . Skall inte ha nåt lösenord mm. eftersom jag har datorn hemma och det bara är jag som använder den. Har i alla år bara tryckt på startknappen och sen har det bara varit att köra. Vidare försvinner återställningspunkter när datorn uppdateras, dessa skall jag ha kvar så jag kan återställa datorn vid behov. Om inte detta kan åtgärdas får man väl stänga av uppdaterningar med allt det innebär.  Tacksam för svar är mer än irriterad på skiten.

Det är lite klurigt att avgöra utan att veta vilka åtgärder det är som Windows vill att du ska göra, men generellt uttryckt brukar det smidigaste vara att helt enkelt genomföra åtgärderna och i efterhand göra eventuella ändringar i konfigurationen.

När det gäller återställningspunkterna, har du dubbelkollat så att de är konfigurerade korrekt och att det finns tillräckligt mycket utrymme reserverat för att det ska kunna skapas återställningspunkter?

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.