Microsoftkonto

Löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 1 månad sedan.
Skapare
mattisbacken
Deltagare

Jag har lyckats strula till det med 3 st microsoftkonton på samma dator. Hur det gått till vet jag inte, men misstänker ett samröre med Google-konton och mailkonton ihop med lösenord kors och tvärs. På alla 3 konton ligger 8 st program bl.a Chrome. När jag försöker stänga ned ett program på ett av Microsoft kontona försvinner programmet på alla 3 kontona. Lägger jag in ett nytt program finns det på alla 3. Jag kan leva med det här, men det retar mig att jag inte kan att rätta till det.

Eftersom program försvinner och läggs till på alla kontona samtidigt låter det troligast att det i själva verket är ett och samma konto. Av vilken anledning tror du att det är tre konton?


mattisbacken
Deltagare

    Jag upplever att det är tre konton. Jag kan bara beskriva vad som händer när jag startar upp datorn. Börjar med startbilden och dagens datum osv i nedre vänstra hörnet. Jag klickar med musen och får upp  bilden av en ”halvfigur” tillsammans med ett inloggning som säger att jag kan inte logga in. Samtidigt har jag ytterligare två ”halvfigurer” nere i vänstra hörnet, Jag har lyckats märka dem för att kunna skilja åt med olika lösenord. Jag väljer det som jag vet fungerar och loggar in

    Jag törs inte tömma något av dom två konton jag inte använder av rädsla för att ställa till det värre än det är. Jag upplever också att datorn tar tid på sig genom att starta allt på tre ställen samtidigt. Kan det på något vis ha samband med att man ånvänder


    mattisbacken
    Deltagare

      Kan det på nåt vis bero på att man använder mailadressen som användarnamn?

      Som du söker efter användare och startar Lägg till, redigera eller ta bort andra användare, vilka användarkonton har du på datorn?

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.