Nedladdning av program

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 9 månader sedan.
Skapare
lebeenzo
Deltagare

Försöker ladda ner windows 10 från windows 7. Får felmeddelande                         fel C1900101-30017. Det är stopp. Går inte heller att få windows 7 att fungera.

Vad göras

Det finns en rad olika problem som kan leda till detta, men vi kan börja med den enklaste och hålla tummarna att det fungerar – plocka bort alla USB-prylar som inte är absolut nödvändiga. Vilka det är beror givetvis på vad det är fört sorts dator och vilka prylar det handlar om, jag vet ju till exempel inte om du använder ett USB-nätverkskort, om det är en bärbar dator eller en stationär med USB-tangentbord och -mus, et cetera. Men plocka bort externa hårddiskar, USB-minnen, bankdosor, ju mer desta bättre.

Har du testat att avinstallera alla antivirusprogram och säkerhetspaket? Ibland kan säkerhetsprogram råka sätta käppar i hjulet.


lebeenzo
Deltagare

    Tack för rådet. Allt fixade sig. Fick in Windows 10. Avinstallerade Avasti Antivirus och tog bort Java. Ert forum är en skänt från ovan.

    Ännu en gång tack

    Tack för berömmet, det var skönt att det ordnade sig så här i elfte timman.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.