Öppna automatiskt

Inte löst
Detta ämne innehåller 9 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år sedan.
Skapare
musti624646607
Åskådare

Hej

När jag sätter i ett usb eller minneskort i min pc öppnas dom inte automatiskt fast jag har gjort inställningarna så.

Vad kan det bero på? Har ni något tips. Skickar med en skärmdump för att visa mina inställningar.

Jon

Testa att ändra till exempelvis Fråga mig varje gång och se om den frågar dig, sedan ändrar du tillbaka till att öppna automatiskt.


musti624646607
Åskådare

    Har testat detta. Har prövat många alternativ. Inget hjälper. När jag sätter i ett usb-minne plingar det till men inget annat händer. Måste öppna utforskaren för att hitta mediet.

    Jon

    En sak som du kan testa som inte borde behövas (men å andra sidan ska det ju fungera som du redan har testat) är att söka efter och starta Kontrollpanelen. Välj Visa efter: Kategori uppe i högra hörnet, gå in under Maskinvara och ljud och klicka på Spela upp automatiskt. Där kan du dubbelkolla att dina val är inställda korrekt.


    musti624646607
    Åskådare

      Tack för svaret.

      Har nu utfört även ditt sista förslag. Tyvärr så hjälpte inte det heller. Märkligt

      Jon

      Ett alternativ som du säkert redan har testat men jag säger det ändå – gå in under Inställningar / Enheter / Spela upp automatiskt och stäng av Använd spela upp automatiskt… för att sedan aktivera den igen. Det nollställer och registrerar inställningen igen vilket kan hjälpa. Om inte det heller fungerar tror jag att det handlar om att en nyckel i Systemregistret är trasig eller att något säkerhetsprogram blockerar automatiskt uppspelning. Vad använder du för säkerhetsprogram?


      musti624646607
      Åskådare

        Detta har jag redan prövat. Jag använder Kaspersky total security säkerhetsprogram.

        Jon

        En annan inställning som kan vara av intresse är om du går in under Inställningar / System / Meddelanden och åtgärder och bläddra tills du ser Spela upp automatiskt. Är den påslagen?


        musti624646607
        Åskådare

          Ja den är påslagen.

          Jon

          Som ett experiment – vad händer om du stänger av Kaspersky (för att undersöka om det programmet blockerar funktionen)?

          Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.