Ovälkommen söksida

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 11 månader sedan.
Skapare
Curtlid
Medlem

Jag blir inte av med en söksida som lägger sig över min genvägsikoner. Den heter Ask.com och går inte att avinstallera. Jag har förskt av någon som” kan bättre” men han misslyckas också. Tips hur den dödas vore tacknämligt. Bifogar fil

På vilket nummer på Cd skivan finns ”Anti Malware? 

Ask.com är en söktjänst som har en tendens att smyga sig in i datorn när man installerar andra program. Det är inte något virus eller skadligt, men kan vara ack så irriterande om man inte vill ha den.

Hur man tar bort det beror en aning på vilket operativsystem och vilka webbläsare man har, men enkelt uttryckt går det till så att du väljer att avinstallera program (i Windows 7 och 8 söker du efter Avinstallera ett program och startar det). Där avinsdtallerar du allt som säger att det har med Ask.com att göra.

För att slippa plocka bort det manuell från dina webbläsare kan du installera Anti-Malware som ligger vår CD, den borde klara biffen.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.