Överföra bilder från digitalkamera

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 8 månader sedan.
Skapare
alf cromnow
Åskådare

Jag har Windows 8.1 samt digitalkamera Olympos 1200. Ansluter kameran till datorn via USB. Kameran identifieras som ”flyttbar disk”och laddar över alla bilder som finns i kameran (c:a 800) !  Sedan får jag i datorn välja vilka bilder som skall sparas. 

I min förra dator installerades programmet ”OLYMPUS Master 2” automatiskt i datorn när kameran anslutits (men så sker ej nu). Hur gör jag för att ”få in” det programmet i datorn, så att jag där kan hantera mina bilder och välja ut vilka bilder som skall laddas ner ?

([email protected])

Tyvärr hittar jag inte den kompletta programvaran någonstans, bara uppdateringar (http://www.olympus.co.jp/en/support/imsg/digicamera/download/software/#oly_master_update). Dessa visar däremot att den senaste uppdateringen kom 2009 och avser Windows upp till och med Windows 7, så det kanske är så att programvara inte är kompatibel med Windows 8.x.

 

Däremot finns modernare program som Olympus Viewer 3, men det kanske inte har samma funktionalitet som du är på jakt efter?
(http://www.olympus.se/site/sv/c/cameras_support/downloads/index.html)

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.