prestandavarning

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 år, 1 månad sedan.
Skapare
tuffahektor
Medlem

har norton 360 på datorn och får varning på hög minnesanvändning med bl.a följande kategorier varför??

Kategori: Prestandavarning

Datum och tid,Risk,Aktivitet,Status,Rekommenderad åtgärd

2014-03-10 14:44:19,Info,Hög Minne-användning av: Värdprocess för Windows-tjänster ,Hittades,Ingen åtgärd krävs

Kategori: Prestandavarning

Datum och tid,Risk,Aktivitet,Status,Rekommenderad åtgärd

2014-03-09 17:54:27,Info,Hög Läsning från disk-användning av: Google Chrome ,Hittades,Ingen åtgärd krävs

Nån som kan förklara vad det beror på?? 

 

 

 

 

 

Att Norton 360 visar prestandavarningar för olika saker behöver i sog inte betyda att något skulle vara fel eller behöver åtgärdas. För att citera Symantec själva: ”För varje typ av datorresurs (processor, minne, hårddisk) har en gräns för resursanvändning satts. När ett program överskrider gränsen för resursanvändning får du en prestandavarning.” De har mycket mer information och instruktioner för om du vill stänga av meddelandena på den här adressen: https://support.norton.com/sp/sv/se/home/current/solutions/v36700885_N360_N360RET_6_sv_se

Däremot kan till synes obefogade prestandavarningar i undantagsfall tyda på att något kanske inte står helt rätt till. Om till synes okända program plötsligt börjar sluka processorkraft eller arbeta extremt mycket mot hårddisken kan det vara värt att undersöka informationen som Norton 360 lämnar för att ta reda på vad det är.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.