Problem med uppdateringar

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 år sedan.
Skapare
Trollax
Medlem

jag får meddelandet ” Vi kunde inte slutföra uppdateringarna ändringar ångras stäng inte av datorn” på min win 8.1 dator, Microsofts Fixit som finns för uppdterings problem hjälpte inte.. vissa uppdteringar installeras vissa inte ..vad beror det på finns det någon lösning till detta?

Gäller det appar eller handlar det om operativsystemet, dvs Windows Update? Får du några felmeddelanden eller meddelanden om vilka uppdateringar det handlar om? Om inte kan du testa följande:

Gå till skrivbordet, högerklicka på Startknappen nere i vänstra och välj Loggboken. I programfönstret som dyker upp klickar du på Windows-loggar ute till vänster följt av Installation. Här visas alla händelser som har med installationer att göra. Bläddra neråt tills du kan klicka på varningar, fel… kort sagt allt som inte bara är information, för att får mer information om vad som inte kunde uppdateras.

Är det någon installation som verkar upprepas flera gånger i listan?

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.