Samma åtgärd på flera objekt

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
hummelon
Medlem

Jag har flera mappar jag vill ändra egenskaper för. Mapparna ska ha samma egenskaper, går det ändra egenskapernapå samma gång istället för att göra det var för sig. OS: Windows 8.1

Det beror lite på vad du menar med att ändra egenskaper, vad är det du vill göra?


hummelon
Medlem

    Jag läste nyheten om att det finns säkerhets-hål i Adobe Flash Player och tänkte avinstallera det. Jag körde avinstallationsprogrammet (https://helpx.adobe.com/se/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html) och sedan tog bort filerna som man skulle. Efter det sökte jag igenom datorn efter ”flash och ”adobe” med Utforskaren och hittade en hel del flash-filer kvar som givetvis ska bort. Jag har börjat att ta bort dem men hela tiden måste jag ändra behörigheterna så jag kan ta bort dem. Annars står det ”Du måste ha behörighet från TrustedInstller för att ändra mappen/filen”. Ändringsprocessen är rätt omständig. Går det att göra Ändringsprocessen för behörighet på flera objekt samtidigt?

    Om du har avinstallerat Flash och det inte kan hittas enligt punkt 4 på sidan du länkar till, då behöver du inte bry dig om att göra mer.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.