Systemåterställning

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 10 månader sedan.
Skapare
ewgnyravgni0
Deltagare

På nästan alla program och filer sitter inte ordinarie märket ( T.ex. ”e” för int.explorer ) utan ett orang märke,jag tror det är Windofs Galleris märke. När jag försöker komma in på något program får jag upp en stor fyrkant där set står att jag inte har uppdaterat Windovs gallery eller drivers,och alla filer och program har fått en tilläggsädelse som är  ink.

Datorn = Lenovo

Operativsystem = Windovs 7 Pro

Min fråga : Kan jag komma in på Systemåterställning på annat sätt än via Tillbehör, Systemverktyg ?

Nu heter det Systemåterställning ink

Via Tillbehör, Systemverktyg och Systemåterställning får jag upp samma skylt.

MVH

I Yngwe

 

Innan vi kastar oss över en systemåterställning är det en annan sak jag tycker du ska testa först. Det verkar nämligen som att flera, eller möjligtvis alla, filassociationer har ändrats, vilket skulle förklara varför flera program verkar associeras med Windows Galleri, .ink-filer (som är genvägsfiler till program och liknande) inte fungerar, och så vidare.

Testa att surfa till http://www.microsoft.com/fixit och kör följande funktion:

http://support.microsoft.com/mats/windows_file_and_folder_diag/sv

Om inte det hjälper finns det andra hjälpfunktioner hjälpfunktioner på den webbadresse, du kan testa-

 

Om inte det hjälper utan du vill göra en systemåterställning behöver du starta programfilen direkt (eftersom genvägarna inte verkar fungera). Programmet hittar du i mappen C:Windowssystem32 och filen du ska starta heter rstrui.exe.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.