Ta bort startsida

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 3 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

När jag startar Windows Edge kommer en startrsida med Nyhetsfeed  och även med text:   vad vill du komma nu ?    jag har ställt in vilken sida jag vill ha  , men denna kommer och för att komma till den sida jag bestämt  måste jag klicka på ”huset ”.

    Kan jag ta bort sidan med Nyhetsfeed och texten ???

Det går utmärkt, Edge har bara lite olika platser för var man ställer in saker och ting. Vi tar dem i tur och ordning.

Starta Edge, klicka på de tre punkterna längst uppp till höger och välj Inställningar. Under Öppna med, se till att du har valt En specifik sida eller specifika sidor, och i menyn under kan du välja vad du vill att Edge ska visa när du startar den. Nya flikar har en annan inställning som finns precis under med namnet Öppna nya flikar med, och det är samma sak här – i menyn väljer du vad som ska visas i nya flikar.

Det finns till och med ett tredje alternativ. Bläddra nedåt och klicka på Avancerade inställningar. Överst finns reglaget Visa knappen Startsida (eftersom du kan välja om ”Hem-huset” ska visas eller ej) och i rutan under kan du välja vart du ska hamna när du klickar på Startsida-knappen.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.