uppdatera till 21h1

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

Problem med att uppdatera win10.  Nuvarande version är 19h2, som rödmarkerar att uppdatering behövs. Laddat hem Uppdateringsassistenten som verkar fungera bra.  Hämtning och installation ser bra ut.   Omstarter sker,  ingen fråga om att genomföra uppdateringen?    Och ingen uppdatering skett, fortsatt 19H2,

Testa att använda Microsofts verktyg för att skapa en installations-USB och sedan starta datorn med det USB-minnet. Microsoft har en omfattande guide här. Terminologin som används är visserligen att uppgradera datorn och i vissa fall att reparera datorn men effekten är densamma – den senaste versionen av Windows läggs in på USB-minnet och används för att uppdatera datorn. Det låter nämligen som att det kan vara något säkerhetsprogram eller liknande som ställer till det med uppdateringen, och genom att inte starta med den vanliga hårddisken kan man ofta komma runt det problemet.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.