Uppdatera Windows10 med version 1809

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
sivert
Åskådare

Uppdateringen lyckas inte. Den stoppas vid den automatiska omstarten och ändringarna tas bort. Jag har försökt att reparera Windows Update men det hjälper inte. Följande text visas i uppdateringshistoriken:

Funktionsuppdatering för Windows 10, version 1809 amd64 2019-03 (4)

Senast misslyckade installationsförsök: ‎2019-‎04-‎05 – 0x80240034

Troligtvis handlar det om att någon drivrutin eller ett tredjeparts säkerhetsprogram får uppdateringen att misslyckas, eller ett säkerhetsprogram. Börja med att plocka bort all extrautrustning som inte är absolut nödvändig, det viss säga i princip allt utom mus och tangentbord. Bort med usb-minnen, usb-skrivare, eventuella bankdosa, om du har externa hårddiskar som inte är nödvändiga så dra ur dem, och plocka även bort NAS om du har ett sådant anslutet direkt till datorn (om det sitter på nätverket gör det inget). Sedan stänger du av alla tredjeparts säkerhetsprogram och låter Windows 10:s inbyggda antivirus och brandvägg ta hand om säkerheten tills du har uppdaterat.

Sedan försöker du igen att uppdatera.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet