Uppgradering till win 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 9 månader sedan.
Skapare
sbg-6f53634a89
Deltagare

Har en Fujitsu Lifebook ser U, kör 8.1 med en SSD. Har inte erhållit något erbjudande att gradera upp ännu och hittar ingen länk att ladda ner från?

Är det rekommenderat att gradera upp? har 61 GB ledigt av 101 GB på min SSD


Bluejeans

Bluejeans

Du kan testa att gå till följande adress och ladda hem det verktyg som passar dina respektive datorer (32- eller 64-bitars operativsystem): https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10

Starta programmet, välj alternativet Uppgradera den här datorn nu, klicka på Nästya och följ anvisningarna. Det är dock ingen garati att uppgraderingen lyckas ladda hem allt på första försöket eftersom det fortfarande är en del köer på internet när det gäller nedladdningarna, men det brukar fungera även om det kan ta ett par försök.

När det gäller mängden ledigt utrymme borde det inte vara några som helst problem, och enligt Microsoft ska i princip alla program som fungerar med Windows 8.1 fungera med Windows 10 men mankan få vara beredd på att behöva installera om en del program (men det har inte specificerats vilka).

Det borde som sagt inte vara några problem att installera, däremot får du själv ta beslutet när du tycker att du känner dig redo. Se bara till att för säkerhets skull göra backup på datorn och kopiera sådant du absolut inte för förlora till något säkert ställe. Det borde inte behövas, men hellre göra det i onödan än komma på i efterhand att man borde ha gjort det.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.