Uppstartsproblem Weindows 1o

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 5 månader sedan.
Skapare
erlindgren
Deltagare

Jag har uppdaterat till Windows 10. När jag startar upp så ser jag först skärmen me vqlet av F knappar sedan kommer ett fönster me ”fönster” och snurramn som visar att den arbetar och sedan kommer den inte vidare. Jag måste stänga va och starta om för att komma till inloggningen.

Efter viloläge så ”vaknar” inte skärmen. Måste stänga va och starta om.

Windows 10 Pro

Compac Presario SR 5027 SC

Det låter som att det skulle kunna vara ett drivrutinsproblem, och eftersom det är en ganska gammal dator skulle det kunna ställa till med problem, men låt oss hoppas att vi kan reda ut det.

Börja med att söka efter och starta Enhetshanteraren för att se om det är någonting i datorn som inte har några drivrutiner. Visas det att någonting har en gul eller en röd markering i listan?

Besök sedan företagets support (http://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/compaq-presario-sr5000-desktop-pc-series/3328519/model/3437423) och testa att använda deras automatiska identifiering. Eftersom det inte har släppts några nyare drivrutiner än till Windows 7 hoppar vi för tillfället över att leta själva, leta i stället reda på Not sure which drivers to choose?, klicka Check Now-knappen och följ instruktionerna.

Och besök givetvis även Windows Update och installera alla uppdateringar som existerar.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.