Utpressningstrojanskydd

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 dagar, 10 timmar sedan.
Skapare
esmeralda8486
Deltagare

Hej! I senaste numret av tidningen så ska man kunna aktivera funktionen utpressningstrojanskydd. Men jag får meddelandet att sidan inte är tillgänglig. Min IT-administratör har begränsat åtkomsten till vissa områden i den här appen. Det jag försöker komma åt är inte tillgängligt och jag ska kontakta min IT-support för mer information. Jag är ensam… och har alltså ingen IT-support. Vad innebär detta???


user-348716
Åskådare

  Hej! Samma sak för mig. Misstänker att ett annat anti-malware program som är installerat blockerar? Skall bli intressant om vi får svar?

  Bara så att vi pratar om samma sak så är det malwaretipset på sida 14 i nummer 02/2021  ni tänker på?


  user-348716
  Åskådare

   Nej, åtminstone inte för mig, det är Utpressingstrojan-skyddet som beskrivs på sid 16 som inte går att nå via en sökning. Jag får svaret att IT-administratören har begränsat vissa delar av appen och att jag skall kontakta hen för mer information. Se bifogad skärmdump.

   Det beror på att den funktionen nästan uteslutande fungerar med Microsofts egna säkerhetsfunktioner och inte om man använder säkerhetsprogram från andra tillverkare. Det som blockerar funktionen är inte någon snarstucken IT-administratör utan ett annat säkerhetsprogram, och det är det som meddelanden vill att en IT-administratör ska lösa. Det är alltså du som är IT-administratören i det här fallet.

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet