Varför skapar Windows 10 uppdateringar den lokala användaren "faomyevub"?

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
user-590649
Åskådare

Vad är faomyevub?

Jag hittar denna lokala användare lite då och då i samband med en uppdatering av Windows. Om jag går in i Windows startpanel, väljer Inställningar, sedan  Konton, sedan Familj och andra användare hittar jag under rubriken Andra användare kontot faomyevub.

Jag kan ta bort kontot och får följande varningsruta, se bilaga. Kontot går bra att ta bort, men det dyker oftast upp efter en ny Windows-uppdatering.

Om jag loggar in mig som faomyevub, så finns det inte något lösenord, utan den användaren kör direkt igång ett autoscript som begär att jag ska sätta upp massa anpassningar till Windows, vilket jag tidigare hoppat över.

Är det verkligen Microsoft som hittat på detta? Kontonamnet får jag inte någon träff på när jag googlar på det.

Jag har Windows 10, 21H2.

Tyvärr har jag inte något svar på det. Varningen som kommer upp är samma varningsruta som alltid kommer upp när man raderar ett användarkonto, och att det dyker upp att anpassa Windows när du loggar in behöver inte heller vara något konstigt eftersom det alltid dyker upp när man går in på ett nytt konto.

Det skulle eventuellt kunna vara att Windows anser att någonting i din användarprofil är korrupt/trasigt (sant eller ej vet jag inte) och därför skapar det som kallas för ett Temporary Profile Login för att inte låsa användaren ute från datorn.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.