Varken "återställ nedåt" eller Windows-tangenten+Nedåtfil fungerar

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 4 månader sedan.
Skapare
rjo44318821
Deltagare

Varken mittensymbolen, kvadraten,  längst upp till höger eller tangentbordskombinationen Windows+nedåtpil fungerar. Ingenting händer. Effekten blir att inte går att skapa fönster! Antingen visas en app i fullskärm eller så visas skrivbordet.

Du får gärna backa en aning och ge lite mer bakgrundsinformation vad det handlar om. Är det appar som inte fungerar som de ska?


rjo44318821
Deltagare

    Det tycks gälla alla program som startats. De är igång antingen minimerade eller fullskärm. Kvadraten finns där men det händer ingenting när man klickar på den. Inte heller kortkommandot Windows+nedåtpilen fungerar; ingenting händer. Problemet tycks vara generellt och inte kopplat till någon speciell app.

    Både _ och  x fungerar men alltså inte kvadraten…

    När ett program är i fullskärmsläge, testa att högerklicka på programraden (så långt upp i programmet som du bara kan komma) och test att använda antingen Återställ eller Ändra storlek och se om det ger dig några nya alternativ.

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.