Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Pcdijo 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
Pcdijo
Medlem

Jag har uppdaterat till Win.10 från 8.1 och det fungerar hyfsat. Men sedan fem dagar sedan dyker det upp ett felmeddelande nere i högra hörnet: Kan inte ansluta tll tjänsten Group Policy Client. Problemet hindrar…. sedan syns inget mer.

Vad är det för tjänst, något jag måste ha ?  Om det är så hur åtgärdar jag det ?

Datorn är en stationär Lenovo Think Centre. (2015)

Det går inte att klicka på meddelandet för att försöka få fram en felkod eller liknande? Verkar datorn fungera som den ska om man man bortser från felmeddelandet, eller är det något som verkar skumt som kan vara en ledtråd?


Pcdijo
Medlem

    Datorn fungerar som den skall, Google Chrome slutade fungera både länkar och att få igång programmet. Lyckades till slut att avinstallera detta (GC) men datorn hade svårt att hitta GC. Fel meddelandet har inte kommit idag (Lördag). Något med GC? vågar jag lägga in GC igen?

    Har Edge och Google också som fungerar bra. Det går att komma in med BankId i Edge men har läst att det inte fungerar.

    Om det fungerar efter att du plockade bort Google Chrome måste det ha varit något med den installationen som trasslade Google Chrome ska annars fungera bra tillsammans med Windows 10. Om du vill kan du testa att installera det igen för att seom den nyinstallation får det att fungera bättre, men var noga med att inte installera någota tillägg till att börja med, ifall att det var något sådant (och inte Chrome i sig självt) som var upphovewt till problemen.

     

    När det gäller BankID (inlusive Mobilt BankID) och Edge verkar det som att det i allmänhet fungerar bra. Det kan vara så att det är bankerna som helt nekelt än så länge inte vågar lova att det fungerar tillsammans med Edge, bara för att de vill vara på den säkra sidan.


    Pcdijo
    Medlem

      Tack för hjälpen, jag bryr mig inte om att installera Google Chrome igen.

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.