Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 5 månader sedan.
Skapare
sm4j
Medlem

I nya Win 10 finns det mycket buggar, när ska de rättas till. Jag var nyfiken på Win 10 och tog hem det på min bärbara dator med Win 8.1. Det tog 10-12 timmar, sen kom jag inte ut på internet. Höll på i flera dagar med olika inställningar. Gav upp försökte ta tillbaka Win 8.1 datorn blev konstig. Fick gå till en service affär och kosta på mig 595 kr. De hade mycket arbete med att återställa datorer till Win 7 och 8 åt sina kunder. Nu med Win 8.1 kommer jag ut på internet. de kamrater jag pratat med är helt nöjda med Win 10, de påstår att jag har för gammalt adsl modem och rauter. Har trådburet nätverk med 3 datorer med Win 7 törs inte uppdatera till Win 10.

 

Eftersom det inte finns någon fråga vet jag inte vad jag ska svara, utöver att det är det minst buggiga operativsystem som har släppts om man räknar från lanserngen i somras och fram till nu. Det kan givetvis finnas färre buggar i Windows 7 och 8.1, men det beror enbart på att det har arbetats med i några år. Och när buggarna ska fixas till, det är omöjligt att svara eftersom det är avhängt på vilka buggar det reör sig om.

Det bör även tilläggas att den överlägset vanligaste anledningen till att Windows 10 inte fungerar som det ska inte beror på Microsoft utan tredjepartsföretag som inte släpper drivrutiner som fungerar med Windows 10 antingen för att datorerna/tillbehören är för gamla eller för att tillverkaren inte bryr sig. Effekten blir visserligen densamma, Windows 10 fungerar inte som det ska, men Microsoft får anses vara oskyldiga i sammanhanget.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.