Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 10 månader sedan.
Skapare
bertilm
Åskådare

Hej 
Jag undrar vad Microsoft håller på med? Det kommer ofta uppdateringar i Windows 10!
Men det orsakar bara problem; Apparna som jag har använt och blivit bekväm med försvinner! Mina köpta program som jag har haft lång tid uppträder plötsligt som om det är första gången jag använder dom. De t.o.m. markeras som NY i alla appar! Det orsakar en massa problem liknande en krasch där man måste installera om alla program. 
Fins det något alternativ till Microsoft OP -System? 
Det går inte att ha det så här! !!!
När allt skall skötas av alla med hjälp av datorer måste man kunna lita på att det fungerar!!
Hälsningar 
Bertil Magnusson 

Det är utan tvekan något som har gått fel vid installationen av ditt Windows 10, så jag skulle råda dig att säkerhetskopiera alla dina filer och göra en komplett nyinstallation av operativsystemet.

Det finns mängder av operativsystem, många dessutom gratis, men det enda som kommer i närheten av Microsofts sett till funktion och tillförlitlighet är OS X. Då måste du dock köpa en helt ny dator från Apple.


bertilm
Åskådare

    Windows 10 uppdateras ofta och orsakar då att apparna inte uppdateras. De försvinner och ser konstiga ut. Jag har konstaterat att om jag startar om datorn flera ggr med en tids mellanrum återställs konfigurationen av datorn och jag känner igen mig och kan använda alla mina program. DET ÄR ALLTSÅ INTE FRÅGA OM NÅGOT INSTALLATIONSFEL. Microsoft borde informera vad som man kan förvänta sig ska hända vid uppdateringar och vad man skall göra.

    Bertil

    Är det samma problem med alla konton på datorn? Om du bara har ditt användakonto, testa att skapa ett lokalt konto för att testa om det uppvisar samma problem.

    Har du uppdaterat och kört ditt antivirusprogram och kontrollerat så att datorn inte har blivit infekterad med något virus? Detsamma gäller angående att installer aoch uppdatera Malwarebytes’ Anti-Malware för att kontrollera så att det inte finns sabotageprogram i datorn. Och för säkerhets skull, se till att göra både antivirus- och antimalware-sökningen i felsäkert läge.

    Ytterligare ett alternativ, vid de tillfällen datorn fungerar som den ska, att du använder appen Kontaka support och ber Microsoft hjälpa dig.

     

    Angående information om vad uppdateringarna gör så finns det en mycket tudlig sådan: http://windows.microsoft.com/sv-se/windows-10/update-history-windows-10

    Den amerikanska är ännu tydligare eftersom den svenska släpar en aningen på grund av översättningen: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/update-history-windows-10

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.