windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
Maggisen
Medlem

När jag försöker installera eller reservera windows 10 får jag ett meddelande ”NVIDIA GeForce 7100/NVIDIA nForce 630i    skärmtillverkaren har inte gjort bildskärmen kompatibel med windows 10”. Jag har uppdaterat bildskärmskortet men det hjälper inte. Ska man behöva köpa en ny skärm för att kunna få windows 10. Min nuvarande skärm är från 2006.

Det låter synnerligen mystiskt. Jag känner till ett par anledningar till att skärmar inte fungerar med Windows 10, men det brukar mest handla om att skärmarna har extremt låg upplösning. Vad är det för tillverkare och modell på din skärm?


Maggisen
Medlem

    Det är en Dell U2211H skärm

    Med specifikationerna som den skärmen har ser jag ingen anledning till varför den inte skulle fungera med Windows 10. Det enda jag kan förställa mig är att kalibreringsprogram och liknande mjukvara kanske inte finns i Windows 10-versioner, men då skärmar brukar fungera bra utan drivrutiner kan jag tyvärr inte svara på vad felmeddelandet betyder i praktiken.

    Har du testat att skicka ett e-post till Dells experter för att höra vad de har att säga om saken?
    https://marketing.dell.com/ae/en/contact-expert

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.