Windows 10 Technical preview

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 1 månad sedan.
Skapare
wolvesdancin
Deltagare

Det är ju ett regelbrott när jag här börjar andas om Windows 10. Denna tråd i detta Forum är ju avsedd för frågor om Microsofts OS Windows XP, Vista, 7 och 8 samt 8.1 och inte om ett beta-OS. Men man lär vara nästan omåttligt glad på Microsoft över att det redan finns över en miljon användare av Windows 10 beta, eller – som den officiellt heter – Windows 10 Technical Preview eller Win 10 TP. Det borde väl betyda att minst något tusental svenskar hör till dom som ligger i framkanten av IT-utvecklingen på datorområdet.

Vad jag försöker här är väl uppenbart? Jag försöker jämna vägen för att PCTidningen tar denna lilla tappra Win 10TP- skara under sina vingars skugga [eller skydd] som testar Win 10 TP. Och besvarar deras frågor. Är följande rätt eller fel: 1) skulle Win 10 TP krascha så fungerar ingen säkerhetsåterställning; 2) du kan inte köra Win 10 TP i dual boot med t.ex. Win 8.   


vhartman
Medlem

    Funkar utmärkt för mig än så länge och tycker att det är den bästa versionen av Windows för tillfället.

    Varför skulle det vara ett regelbrott, Wolvesdancin? Var hittar du den regeln?

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.