Windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 9 månader sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

Hej !  Jag har just installerat Windows 10.  Men ett litet problem som jag inte hittar något ställe , för att ta bort.    Följande:  När jag klickar på Internet-ikonen kommer en sida som fråga : Vad vill du görs nu ? med en massa nyheter.  Den sidan vill jag inte ha.   Jag har på internetalternativ som vanligt skrivit in den sida jag vill ha när jag öppnar internet:  www.telia.se/webmail  .    Hur göra för att ta bort ” Vad vill dugöra nu ”  och få den sida jag vill ha ?  Min mail:  [email protected] 

Mvh Bo Dufvenberg    med nr 46.396.555.72 

Börja med att starta webbläsaren och klicka på Fler åtgärder (de tre punkterna) uppe i högra hörnet och välj Inställningar. Bläddra nedåt tills du kan klicka på knappen Visa avancerade inställningar. Där aktiverar du alternativet Visa knappen Startsida, och då dyker det upp en textruta där du kan ange vad du vill ha för startsida.


[email protected]
Åskådare

    Hej !  Tack för ERt svar MEN det funkar inte.  Har även startat om datorn.   Men den förbaskade startsidan med en massa nyheter kommer upp ändå med en fråga:  Vad vill du göra/gå nu ?   Jag får nu en flik med min sida.

    Mvh Bo Dufvenberg

    Om du går in under Inställningar (se #1), vad har du valt vid alternativet Öppna med?

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.