Windows 7 ( falsk )

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  bgwm 10 år sedan.
Skapare
kiruna lasse
Medlem

Har köpt en orginal windows home premium i butik och har kört den ca 4 månader utan problem. Helt plötsligt när jag startade datorn kom det upp ett medelande att operativsystemet inte är orginal utan falskt. Har pratat med butiken som inte hjälper till utan enda förklaringen är att dom aldrig har varit med om detta förut. Så där står jag med en orginalversion som har blivit falsk. Den är bara instalerad på 1 dator. Nu undrar jag om det går att rätta till problemet på något sätt ?

Jag skulle rekommendera att du tar kontakt med Microsoft och förklarar din situation. De har även möjlighet att kontrollera ditt serienummer för att se om det till exempel har aktiverats väldigt många gånger (inte av dig, men det kan finnas illegala serienummer i omlopp som överensstämmer med ditt), eller om det har blivit något fel i aktiveringsprocessen.

På den här sidan finns alla kontaktuppgifter du behöver, både via telefon, e-brev, tjattfunktion med mera. Där finns även guider för hur man skiljer falsk från äkta programvara, utifall det har sålts en falsk version till dig.

http://support.microsoft.com/gp/genuine-advantage/sv


bgwm
Medlem

    Till kiruna lasse

    Hade samma problem med ett inköpt win7 ultimate, men fick

    rådet att använda fäljande länk:

    http://www.microsoft.com/genuine/validate/

    och följ instruktionerna, eventuelt får du ladda ner ett program.

    gör det och validera.Det fungerade klockrent för mig. 🙂

    Lycka till bgwm

     

    Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.