Windows 8

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 11 månader sedan.
Skapare
germanespejo
Medlem

Hej. För 2 månader sen köpte en ny bärbar dator Toshiba Satellite model L850D-13F, det har blivit en mardröm. Aldrig tänke jag att det var så komplicerad det här Windows 8 installerad på den här datorn. Eftersom det saknas de tekniska egenskaper hos Windows 7 eller Vista, att man lätt går vilse utan återvänd….Jag är faktisk ganska trött och ångrat så djup köpet av denna dator så skulle jag slänga den till suporna. Frågan är: går det att installera med samma licens till Windows 7 i stället för windows 8..? Jag skulle vara mycket tacksamt för tips eller åtgärds om det går…German

 

 

 

 

 

 

Det är onekeligen en stor omställning att komma till Windows 8, från tidigare Windows. Utan att veta vilka tekniska egenskaper du tänker på, tror jag inte att de saknas utan finns troligtvis där men kan vara kluriga att hitta.

Menb till din fråga  – licensen du har fungerar bara till Windows 8, så om du vill byta till Windows 7 behöver du tyvärr en Windows 7-licens.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.