Windows 8 gör loopar hela tiden

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 4 månader sedan.
Skapare
silkenas
Åskådare

När jag loggat in i min HP laptop så kommer startsidan upp och efter en kort stund gör skärmen loopar hela tiden. Jag kan stoppa det med CTRL/ALT/DELETE men vid uppstart igen händer samma sak.

Hur installerar jag om grundversionen av Windows 8 igen. (återställer)

Detta är en splitter ny laptop.

Hur menar du att skärmen loopar, ”rullar” den som en gammal TV, eller startar den om ideligen, eller vad?
För att få fram de olika alternativen som finns för att återställa datorn söker du efter och startar Datorinställningar, klickar på Uppdatera/återställa, följt av Återställning.


silkenas
Åskådare

    Hej,
    Jag menar att ungefär var tredje sekund uppdateras skärmbilden. Det går inte att skriva kommandon eller välja ikoner eller någonting.Skärmen blinkar till och så kommer en ny startskärmen med ikoner fram hela tiden. Det går inte att få stopp på denna rullning. Hur uppdaterar man så att man får en ny installation av Windows 8 till datorn?
    Jag kan alltså inte välja datorinställningar, för den reagerar inte på kommando.

    För att reparera eller installera om datorn så lär du i så fall på starta datorn med cd-skivan som innehåller operativsystemet.

    Om du använder tangentbordsgenvägen Windows-tangenten tillsammans med D-tangenten (vilket är genvägen för att hoppa ut till skrivbordet), fortsätter loppandet även där eller är det bara det specifika Windows 8-gränssnittet som är drabbat?


    silkenas
    Åskådare

      Hej,

      Jag har återställt datorn till Windows 8.0 genom en meny som jag fick fram genom att hålla ner SHIFT samtidigt som jag startade om datorn. Nu är jag på gång att installera alla (120) uppdateringar av windows och sedan lägga på windows 8.1 igen. PuuuuuuHHHHH!!!!:)

      Jag håller alla relevanta tummar att det ordnar sig.

      Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.