Windows mediacenter

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 6 månader sedan.
Skapare
Meandan
Medlem

Hej. Jag kör Windows 7 på min bärbara dator och använder Windows mediacenter för att titta på markbunden TV via vanlig antenn i vår husvagn. Där är det lätt att söka och hitta rätt kanal oberoende vart i landet jag befinner mig.

Vad jag förstår så har man tagit bort mediacentret i windows 10. Jag skulle gärna vilja men vågar därför inte uppgradera till 10:an. Eller finns det någon annan lösning? Jag använder nu bara en sticka att sätta i ett USB uttag för koppling till antennkabeln för att se dom markbundna kanalerna.

Lasse

Det första du borde göra är att undersöka om tillverkaren av stickan du använder för ändamålet har programvara som är anpassad för din TV-mottagare, och att den i så fall är Windows 10-kompatibel. I de absolut flesta fall kan TV-kort hantera samma typ av signaler, så den enda skillnaden med att byta program är att du får ett annat gränssnitt.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.