Windows Update

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 7 år, 10 månader sedan.
Skapare
mt59aho
Deltagare

Får felmeddelande när jag ska uppdatera, 19 st uppdateringar som inte vill. Får 2 stycken felkoder:80070643, 80071A91. Har kollat windows lösningar med bland annat Fixit, men det hjälper inte. Har windows 7 Home Premium, Norton 360 virusprogram, Uniblue Powersuite. 

Hoppas ni kan hjälpa mig. Försökt i flera veckor nu.

Med vänliga hälsningar, Markku

Pröva Microsofts felsökare:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=231149

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör


mt59aho
Deltagare

    Har gjort detta och det blir till svar – inte åtgärdat. Nu är det 23 stycken misslyckade uppdateringar. Har försökt med manuell uppdatering en i taget och följt Windows guider och rekommendationer, utan resultat.

    Datorn är en Toshiba Satellite L 750.

     

    På den här sidan finns det en rad olika tips, något av dessa kanske hjälper? https://support.microsoft.com/sv-se/kb/976982


    mt59aho
    Deltagare

      Har provat allt så till slut tröttnade jag och gjorde det som var enklast för mig: köpte en ny dator. Men det är mycket med det nya också, 151 nya uppdateringar, program man inte vill ha och byta virusprogram. Men det tar sig och så får man lära sig windows 8.1 och sedan installera windows 10. Spännande!! Tack för alla förslag och tips.

      Det är ju också ett sätt att lösa problemet. 🙂 Mycket nöje med den nya datorn.


      mt59aho
      Deltagare

        Hej

        Jag har frågor angående 123minsida, men kan inte ställa frågan i den kolumnen.

        Jag har startat upp en hemsida igen men får inte fram någonstans hur många produkter jag får ha om jag lägger upp webbutik på den sidan, vet bara att det är ett visst antal som prenumerant hos er – men hur många?

         

        När jag klickar på länken för att lära mig om att starta och börja lära mig om 123minsida så fungerar den inte för att länken är för gammal, finns det något sätt jag kan läsa alla artiklar eller klicka in mig på någon länk?

        Med vänliga hälsningar

        mt59aho

         

         

        I den forumavdelningen under rubriken Din 123sida finns det länkar vilka du ska vända dig till.

        http://pctidningen.se/forum/fraga-oss-forum/fragor-om-pc-tidningen/123minsida-och-keepit/din-123sida

        Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.