Windows

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 2 månader sedan.
Skapare
user-312632
Åskådare

Om jag uppdaterar mitt windows från 32 bitars till 64 bitars, kommer mina program att fungera i den nya versionen av widows. Har sparat den gamla versionen av windows C: på en extern hårddisk. Kan jag kopiera över den gamla versionen av C: windows 32 bitar till den oformaterade versionen C:  64 bitar och det fungerar?

Nästan hundra procent av 32-bitarsprogram fungerar med 64-bitars Windows. Jag vågar inte säga att alla gör det för då skulle det garanterat dyka upp något stolpskott till program som inte gör det. Det kan kanske kännas lite osäkert osäkert när man känner till att det finns program som är 32-bitars och 64-bitars, men det beror på att 32-bitars Windows inte kan köra 64-bitarsprogram, men 64-bitars Windows kan köra både 32-bitars- och 64-bitarsprogram.

Du ska inte kopiera gamla 32-bitars Windows någonstans, den kan du ha liggande på en hylla som backup och samla damm tills du har glömt att du använde den en gång i tiden.

Forumet ’WINDOWS’ är stängt för nya ämnen och svar.