Allvarligt fel incredimail

Inte löst
Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  biopat 8 år sedan.
Skapare
biopat
Deltagare

Jag får ett meddelande om allvarligt fel på min Incredimail och det går inte att öppna.Finns inga felkoder.

Jag kör Windows 10 men den har fungerat förut. Har Telias antivirus

söker efter uppdateringar på svenska för att ev lösa problemet och google hänvisar till denna länk men den får jag säkerhetsvarning på så jag törs inte använda den: 

www1.incredimail.com/swedish/download

www1. vad är det är detta något skumt

Hur löser jag min låsta e-post?  vill helst inte installera om då jag har mappar jag vill ha kvar med uppgifter om ev kunder som vill köpa en pudel av mig.

www1. behöver inte vara något skumt i sig. Enkelt uttryckt brukar en webbadress vara uppbyggd av tre delar. Om vi tar adressen du skriver om är de tre delarna www1.incredimail.com. Börjar vi bakifrån har vi den så kallade toppdomänen com (kan som bekant även vara .se eller någon av en rad andra). Därefter kommer domännamnet incredimail, vilket är till just den här webbplatsen. Sedan kommer vi till det som inte är så skumt egentligen, nämligen det som kallas för subdomän. Ofta tilldelas serverdatorer subdomännamn enligt funktion, såsom ”www”, ”ftp” och ”mail” för webbserver, filserver respektive e-postserver, men det kan vara vilket namn som helst och det kan även finnas många olika subdomäner under en domän.
Däremot får jag också en varning på webbplatsen från en del av säkerhetsprogrammen, jag tror inte att det är något allvarligt men eftersom det inte framgår vad det är som utlöser varningarna vågar jag inte garantera något. Perion är dock kända för att ”baka in” annonsprogram och liknande program i sina programpaket vilket har fått många, inklusive Google, att bryta annonskontrakt med företaget.

Hur hanterar du din e-post från din e-postleverantör, är det med POP3 eller IMAP eller något annat? Vad använder du för e-posttjänst?

Jag skulle dessutom rekommendera att du börjar se dig om efter en annan e-postklient, om man tittar på vad utvecklaren Perion själva skriver om Incredimail 2.5 så är det bara kompatibel med Windows upp till och med Windows 7. Det kan vara det, i kombination med någon uppdatering av Windows 10, som gör att programmet inte fungerar som det ska (eftersom det enligt utvecklaren inte är Windows 10-kompatibelt).


biopat
Deltagare

    Tack uppdaterat incredimail och då fungerade den även med windows 10. tappade mappar på ena e-posten men resten finns kvar, mina viktigaste mappar.

     

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.