Bästa e-mailen för grupputskick

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 6 månader sedan.
Skapare
sbg-6f53634a89
Deltagare

Vilken är den bästa och enklaste gratis e-mailen för att göra utskick till större grupper?

Är aktiv i en förening där vi behöver ha en enkel mail för grupputskick och som på sikt även ska kunna överflyttas till en annan person om jag slutar som administratör. Finns det inget bra alternativ så kan även tänkas att köpa program. Helst inget hemsideprogram med mailfunktion.. Vill helst inte heller blanda in den i min privata mail..


Bluejeans

Bluejeans

Det jag primärt skulle rekommendera att du tittar närmare på är webbtjänsten Get a Newsletter. Eftersom det är en webbtjänst behöver du inget program, det är på svenska och det erbjuder kraftfulla funktioner, men det beror ju också på hur många mottagare det handlar om.

En annan tjänst som brukar få mycket beröm men som jag aldrig har testat är Mailchimp, den kan ju också vara värd en titt.


sbg-6f53634a89
Deltagare

    Hej,

    Jag behöver en officiell mailadress för grupputskick men även så medlemmarna även kan meddela mig på denna adress. Fattar jag rätt så är ”get a newsletter”  enbart för utskick och går ej att svara på?

    Bluejeans

    Det beror på vilken adress du sätter som avsändare. Det enklaste är om du skapar ett gratiskonto och skapar ett utskick med bara dig som mottagare. Då kan du experimentera nästan hur mycket som helst.

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.