Chrome inloggning bredbandsbolaget

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 7 månader sedan.
Skapare
thomas.hansell
Medlem

Jag använder Chrome och när jag ska gå in på eposten via bredband.net så står det nu sedan en tid ett kors över låset uppe till vänster i adressraden och https är även överkryssat. Jag har talat med bredbandsbolaget och de säger att det inte beror på dem. När jag går in via Internet Explorer så fungerar säkerheten.
Jag har försökt gå in via andra datorer men även där är låset överkryssat och krypteringen fungerar väl då inte. Hur går jag tillväga för att kunna använda Chrome för min epost. // 

Problemet ligger faktiskt hos Bredbandsbolaget, i varje fall när jag undersöker sidan. Om du klickar på hänglåset med det röda krysset i adressfältet visas informationen på bilden, vilden säger att de använder ett gammalt säkerhetscertifikat för att identifiera sig (i varje fall enligt Chrome). För att få Chrome att godkänna informationen måste ett certifikat läggas till i webbläsaren för Bredbandsbolagets webbplats, vilket de borde kunna hjälpa till med.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.