Dokument eller fil på gmail

Inte löst
Detta ämne innehåller 9 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 8 månader sedan.
Skapare
user-359657
Åskådare

Har problem kan inte läsa dokument som kommer på gmail eftersom den öppnas i skrivläge eller måste sparas som pdf , hur kan jag ta bort skrivläge och kunna läsa det som canligt

Jag förstår inte riktigt hur du menar. Är det någon som skickar exempelvis ett Word-dokument, och du vill kunna spara och läsa det som ett Word-dokument på datorn?


user-359657
Åskådare

    Det är på min surfplatta , när jag får mail på gmail med medföljande fil det kan vara ett avtal eller liknande , jag vill öppna och kunna läsa det men det öppnas i utskrifts läge och är så smått att det inte går att läsa utan jag måste skriva ut den på skrivaren för att kunna det. Detta gäller bara surfplattan på telefonen funkar det att görstora och läsa funkar även på bärbara datorn , min surfplatta är samsung tab s2

    Jag antar att dokumentet laddas hem innan det öppnas, men vilken app är det som öppnar det nedladdade dokumentet? Om det är en Android-telefon som du har där det fungerar, laddas filen hem på samma sätt och är det samma app som öppnar det?


    user-359657
    Åskådare

      Man kan spara den som pdf och läsa den i acrobe , jag skulle vilja läsa dirdkt utan att den är låst i skrivläge , kan man få bort detta . Jag använder crome som webläsare är det där som är problemet

      Testa gärna med en annan webbläsare för att ta reda på den saken, det kan ge viktiga ledtrådar till var själva problemet ligger. Om ed fungerar i en annan webbläsare kan det mycket väl vara någon inställning eller något tillägg i Chrome som ställer till det.


      user-359657
      Åskådare

        Det fungerade i Firefox

        Då verkar det som att problemet ligger i Chrome.

        Det första jag tycker att du ska göra är att stänga av alla tillägg i Chrome. Om det fungerar då testar du att aktivera tilläggen ett efter ett tills det inte fungerar, då har du hittat den troliga orsaken till problemet.


        user-359657
        Åskådare

          Det hjälpte inte,  jag kommer använda Firefox istället som webläsare

          Om du vill fortsätta att försöka fixa Chrome kan du testa att återställa alla inställningar så att webbläsaren blir som nyinstallerad (inställningsmässigt). Det gör du genom att i Chrome klicka på de tre punkterna längst upp till höger och välja Inställningar. Bläddra neråt tills du kan klicka på Avancerat vilket öppnat upp menyn med ännu fler alternativ. Bläddra ända längst ner och klicka på Återställ inställningarna till standardinställningarna och följ instruktionerna.

          Om inte det heller hjälper skulle jag föreslå att du testar att avinstallera Chrome och installera programmet igen.

          Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.