e-postserver

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 10 månader sedan.
Skapare
8973462172
Medlem

Jag har bytt e-postkonto, men inte e-postserver. Det gamla mejlkontot är inte aktivt nu,hur gör jag för att byta till rätt e-postserver? Internetleverantören är tre.se så det bör väl vara smtp.tre.se. Går det att byta i mitt nya Gmail-konto?

Bara så att jag försöker svara på rätt fråga – du använder Gmail och vill att Gmail-kontot ska hämta e-posten från Tre.se och presentera meddelandena i Gmail-kontot?


8973462172
Medlem

    Mitt Gmail-konto fungerar utmärkt, men det är när jag ska skicka mejl från en webbsida där jag tidigare registrerats under den gamla nu inaktuella e-postadressen som jag får ett felmeddelande: ”går inte att ansluta till serven”.

    Det låter närmast som att det är webbsidan där du försöker skicka e-posten som har problem. Om du använder ett webbgränssnitt för att skriva och skicka e-post, och webbplatsen inte kan skicka det, då låter det inte som att det är dina inställningar det är fel på. Har du testat att byta till din nya e-postadress för att kontrollera om det fungerar?

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.