Flytta epost mellan mappar

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 5 månader sedan.
Skapare
kenjan785468
Deltagare

Hej!
Jag har två datorer, en laptop och en stationär med W7 och Gmail kopplat till Windows Mail i datorn. Har börjat få problem med att flytta epost mellan olika mappar, exvis från inkorgen till papperskorgen eller någon av mina egna mappar. Det går ibland men för det mesta får jag nedanstående meddelande:


 
Det gick inte att skicka IMAP-kommandot till servern innan anslutningen avbröts.
Konfiguration:
Konto: Gmail ()
Server: imap.gmail.com
Användarnamn:
Protokoll: IMAP
Port: 993
Secure (SSL): 1
Kod: 800ccc0f
De fyra nedersta raderna syns i också figuren. De fem översta raderna syns när man scrollar upp. Har tagit bort användarnamnet.
Har försökt kolla i inställningarna men kan inte hitta något som skulle kunna vara orsaken till problemet. Verkar vara något knas med figuren, vet inte hur man fixar det!
Någon som kan hjälpa mig med detta?

Det där är ett irriterande problem som dyker upp ibland. För det mesta handlar det faktiskt om att anslutningarna till tjänsternas e-postservrar tar så lång tid på sig att de avbryts, för att försöka återupptas en liten stund senare. I just det här exemplet som du skickade med är det Gmail som inte vill vara med på noterna. När det handlar om den här typen av serverkommunikation är det tyvärr inte något speciellt du kan göra, utöver att försöka igen, eftersom felorsakerna så att säga ligger utanför din dator.
Om det däremot börjar dyka upp felmeddelandet som visar att något skulle vara galet med din installation eller ditt mailprogram, gå kan det vara dags att försöka göra något, men så länge det är kommunikationen till servern som avbryts medan allt annat i kommunikationen med internet fungerar, då är det tyvärr bara att bita ihop.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet