Flyttn av e-post

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 år, 11 månader sedan.
Skapare
rolf.kil
Medlem

Kan man importera en .pst-fil (från Microsoft Office Outlook 2010) till en ny dator utan att befintlig e-post på den ”nya” datorn förändras? Jag vill alltså kunna importera e-post från en skrotad PC till en ny, där det redan finns (nyare) e-post i Outlook (Office 2010), utan att det påverkar befintlig e-post på den nya datorn.

Det ska gå alldeles utmärkt. Starta Outlok som vanlig och öppna den gamla PST-filen, så kommer innehållet i den gamla PST-filen att dyka upp som en ny filstruktur med mappar som är fristående från den PST-fil som startade tillsammans med Outlook. Sedan är det bara att dra och släppa e-post och annat material fram och tillbaka mellan de två öppna PST-filerna.

Kom bara ihåg att när du öppnar en ny PST-fil så innehåller den ”bara” e-post, kalenderinformation och liknande innehåll, men inte inloggningsuppgifter och annan kontoinformation.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.